torsdag 31. juli 2008

Tjohoi! Nok en dag med blod :(

Dagen i dag har vært relativt kjedelig. Relativt.... Teal'C var hos "farmor" på dagen, og ble - selvsagt - med oss opp i leiligheten for litt oppussing utpå dagen ;) Hanne og jeg har litt korte dager denne uken, pga. at vi ikke har planer om noe spes. ferie denne sommeren og at det er veeeeldig stille om dagen jobbmessing. Da er det "godt" å ha noe å fare med på "fritiden" hehehe :)

I dag gjorde vi det endelig RIKTIG, og tok med saueskinnet til Teal'C oppover. Vi har en ganske stor plass under trappen opp til 2. etg. som er Teal'C sin, hvor mat, vann og bur/skinn ligger. Det er liksom hans "hellige" sted i leiligheten - der får han være HELT i fred, samtidig som han får med seg det meste som skjer - om han vil. Han roet seg helt ned på skinnet sitt, og gikk rett inn i "suttemodus" (den rare greia hans med at han har kjeften full av saueull og sutter som en gal...!) - og sovnet ;)

Etter at han har sovet er det utrolig morsomt å han rundt seg :D Makan til nysgjerrigper!!! Jeg har saget, hamret, skrudd, bannet og svertet - og han skal liksom være MIDT oppi alt som skjer. Alltid! Kan være litt frustrerende når jeg står med sagen og skal dele en planke, men - er jo litt av sjarmen og da ;) Går jo ikke an å bli "sint" på en slik krabat hehehe Ingen ting er skummelt - bare forferdelig spennende ;) I hvertfall når en av oss er i nærheten, og det er på "vårt" domene (se forøvrig innlegget mitt fra i går...!).

Etter en etterimiddag og kveld med hamring og saging, var det tid for å bryte opp idyllen - han lå selvsagt og sov sin skjønneste søvn da vi skulle gå "hjem" igjen (snau kilometer å gå ned igjen til der vi bor nå). Etter litt "overtalelse" om at vi skulle ut å gå seint på kvelden - og konstatering av at "snellen" var lagt igjen hjemme - var det på med en tynn SURRESTROPP i halsbåndet, og - fremad marsj! :D

Dette var faktisk litt spennende, for det hadde blitt mørkt ute - og det var en "rute" vi ikke hadde gått før. Superspennende, som vanlig, og litt skummelt... ;) Men herregud - krabaten gikk som en engel! Hadde langt nok "tau" til at han kunne dilte halvmeteren sin bak, mens det var nok til at jeg "rakk" å stoppe når han fant noe superspennende å lukte på...

De siste 3-400 meterende gikk han løs - på en strekning uten trafikk (privat veg). Engelen gikk selvsagt og diltet ved siden av meg. Og satt som en PÅLE de 4-5 gangene jeg prøvde ut litt SITT uten godbit :D

Da vi kom hjem besvimte han i fanget til Hanne, og jeg skulle benytte sjansen til å klippe litt negler (han er IKKE særlig begeistret for det enda...) Neglene vokser MINST like raskt som resten av kroppen til krabaten! Og vi klippet en negl, og en negl til - men da gikk det nok en halv millimeter for mye :( Han "våknet" i litt, for å sovne igjen med en gang. Og Hanne kommenterte at Hmm - er det ikke noe blod i sofaen der?? Og joda - da piplet det frem en dråpe fra ene kloen hans... Samvittigheten min ble svart som natten er lang i disse tordenværsnetter - dog Teal'C snorket relativt uanfektet av "begivenheten". Jeg konstanterte rimelig raskt at jeg *IKKE* liker å klippe svarte hundenegler!! (bare klippet hvite/gjennomsiktige før - ganske mange av dem!).  Så konklusjonen min vedr. kloklippingen hans blir nok å ta *LITE* men heller OFTERE ;) Har liksom ikke lyst til å dra til vet'en og dope ned hunden vår for å klippe tåfisene liksom... Sett og opplevd det tidligere, og det er ikke særlig kult!

Det var vel i "korte" drag dagen i dag. Kanskje kommer det noe "spennende" i morgen, eller kanskje ikke noe før litt seinere til helgen :)

So long! :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha..Han slekter på far sin det er tydelig for Sonny sutter og, hver eneste dag må han krølle til teppet sitt sånn at det blir lettere å få mest mulig inn i kjeften og da kan han ligge sånn å sutte i en time ihverfall hehe.
Her klipper vi og lite og ofte klør, har hatt noen episoder hvor vi har måtte holde poten i en pose med potetmel i tre timer for å stoppe blødningen...men det stoppet til slutt;-)