tirsdag 29. juli 2008

Tassen "reiste bust" i dag!!!!




I dag har det vært en virkelig begivenhetsfull dag! På dagen i dag dro vi til Gjøvik opp til Gjøvik Hundeklubb sitt område. Måtte jo ta en liten titt på plassen vi skal drive å trene litt framover :)

Der oppe var det KJEMPESPENNENDE! Og VELDIG skummelt! Klarte selvsagt å få "lurt" han over agility-bommen. Han trippet opp som ingen ting, og trippet ned igjen etter at den vippet ned på andre siden. Så langt alt vel. MEN! på tur "tilbake" igjen, kom den en skikkelig knirkelyd. Det var IKKE kult for Lillebror! Da fikk jeg virkelig høre stemmen hans ja! Bjeffet til tusen, og jommen meg reiste tassen bust!! Der sto'n og bjeffet som en gal - uten å være sikker på hva han bjeffet på - mens han hadde en rettoppstående bust over hele ryggraden... Vesle tassen på 9 kg - stod der og bjeffet og reiste bust :) Var jo faktisk "gossin", der han stod, hehehe :)

Da vi kom hjem dro vi opp i leiligheten for å snekre litt mer. Deilig å se at han begynner å bli ordentlig trygg der også - er jo dit vi skal flyttet om etpar måneder :) Jeg hamret, saget, brukte diverse elektrisk verktøy, men Lillebror leet ikke på et øre engang...! Tydelig at det har vært verktøy i sving før i omkretsen hans ja ;-) (Jorunn - tenker på byggingen deres hehe).

Naboen og en kompis kom tuslende forbi - men hundene sine. En skikkelig backyard-mix hannhund (er visst 1/3 dober i den også hehe) og en engelsk bulldog - tispe. Vi spurte om de var "snille" mot andre hunder, og joda - det var de. Vel, kom inn kom inn sa jeg, og inn kom *BEISTENE* (iflg Lillebror hehehe). Han var som han skulle - ordentlig valp! Men det ble nok litt i skumleste laget, for den store hadde nok et snev av AD-HD (hehehe) og det ble nok i meste laget for Lillebror ;) Han prøvde litt å "hoppe opp i fanget" mitt, men - jeg sto og snakket med eieren - så "enset han ikke" (de to gjestene var KJEMPESNILLE faktisk!). Da prøvde han litt med å komme "under beskyttelse av Hanne", men da samme reaksjonen kom derfra tødde han litt mer opp etterhvert :) Igjen - "vel, er de så rolige, så da kan vel jeg kule'n litt også" :) Det gikk kjempebra med besøket - det gjør vi om igjen :)

Det er også kjempemorsomt å høre fra "alle" andre at han (fortsatt) er så innmari kontaktsøkende mot andre mennesker. Han er nok verdens "blideste" hund ;)

Uttrykket er HELT sant - det er "vår HUND og andres bikkjer" ;D

Plutselig skyet det HELT over, og det ble tordenvær - akkurat da vi hadde fyrt på engangsgrillen. Vi rakk så vidt å få med oss hamburgerne under tak før det begynte å regne. Og tordne! Menneh - tassen enset ikke hverken lyn eller torden! Det var veldig morsomt å se. Mulig det var fordi Hanne og jeg fortsatte "som vanlig" - helt uanfektet av vær og vind ;)

Kvelden kom fort, og pga. været kom faren min og hentet oss. Vi hadde ikke lyst til å gå den kilometeren i regnværet...
Da vi kom hjem crashet Teal'C i buret sitt - og der ligger han nå og sover som en stein :)

So long!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha - mange begivenheter en liten valp skal i gjennom ja!! Kjempefint at han roet seg etterhvert når dere hadde hundebesøk - det er gull verdt at dere kjenner noen med såpass rolige hunder - bruk de masse. Typisk oppførsel av en liten valp; gå greit over et eller annet - for så å plutselig reagere om det kommer en "rar" ukjent lyd som ikke var der første gangen. Lurt å gjøre som dere gjør, late som ingen ting og bare gå forbi noen ganger etterpå, slik at dere er sikre på at han er "ferdig" med det. Utrolige merkelige ting de kan reagere på - henger liksom ikke på greip - tordenbrak "ok" -knirk i en eller annen ting "hjelp"?? Vel,vel sånn er det med valper. Så artig at dere er på gjøvik hundeklubb, halvbror til lillebror har også trent mye der (de hadde en konkurransegruppe eller kurs med ei veldig flink trener) - ligger et par filmsnutter av de på youtube - artig å se på. Her har det også vært en masse tordenvær i natt og i dag tidlig, men det bryr heller ingen firbeinte seg her hjemme om, det er værre med a mor, så hundene har det best i buret når det smeller som værst, slik at jeg ikke "smitter" de med min redsel......Takk for at vi får lese så mye om lillebror, det er så artig å få følge med på han
Hilsen Jorunn &co

Anonym sa...

Hei, artig å følge med på dere og lillebror her:-)
Han ser forresten veldig fin ut, fattern er nok veldig stolt...
Håper vi kan møtes snart:-) Keep up the good work.